Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Άποψη: Μεταξύ δύο κόσμων - μαθήματα από την άλλη πλευρά - Χένρι Τάιλερ

 H παρακάτω άποψη μέλους αναρτήθηκε ομάδα μας από την Κατερίνα Μαστρογιάννη



Η ανάγωνση και αυτού του βιβλίου έλαβε τέλος.

Το βιβλίο, μας μιλάει για τον διάσημο επαγγελματία οραματιστή, μέντιουμ Tyler Henry που σε ηλικία μόλις 6 έτων είχε το πρώτο του όραμα-προμήνυμα ότι η αγαπημένη του γιαγιά θα έφευγε από τη ζωή κάτι που βγήκε αληθινό.

Από τη μέρα εκείννη άρχισε να δίνει βάση στα οράματα και τη διαίσθηση που είχε και άρχισε να επικοινωνεί με τους μετασταντες του επεκεινα που προσπαθούσαν μέσω αυτού ως διάμεσου να επικοινωνήσουν και να παραδώσουν μηνύματα στους δικους του ανθρώπους
και με τη στήριξη των γονιών του άρχισε να δουλεύει σε ένα μαγαζάκι και να κάνει διασυνδέσει με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους να απαλλαχτούν κυρίως από ενοχές που τους διακατείχαν.

Μας εξιστορεί το πρως έφτασε στο σημείο να γίνει διάσημος και να έχει δικιά του τηλεοπτική εκπομπή. Το βιβλίο κάνει λόγο για πιθανή μετενσάρκωση της ψυχής όταν εγκαταλείπει το σώμα. Για τους εκλίποντες που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω μηνυμάτων, θέλουν να ξέρουμε ότι μετά θάνατον η ζωή συνεχίζεται ώστε οι αγαπημένοι τους στη γη να ζουν πιο ελεύθερα χωρίς φόβο, θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής αυτών που έμειναν πίσω γι' αυτό σε πολλά όνειρα βλέπουμε να μας δίνουν συμβουλές τι  να κάνουμε ή τι να αποφύγουμε.
Προσπαθώντας να επικοινωνήσουν μαζί μας θέλουν να ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι και ότι η ενέργεια των εκπλιποντων είναι μαζί μας.
 Θέλουν να μας καθησυχάζουν σχετικά με το θάνατο και να μας πουν ότι δεν είναι μια οδυνηρή διαδικασία αντιθέτως κατά την μετάβαση νιώθουν μια ανυπέρβλητη ηρεμία και εξάλειψη του φόβου. 

Είναι ένα βιβλίο που σε βοηθάει να κατανοήσει όνειρα ή κάποιες διαισθήσεις που έχουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας. 

Έχοντας χάσει την αγαπημένη μου θεία και νονά πρόσφατα αυτό το βιβλίο με έκανε να μην έχω καμία αμφιβολία ότι η ενέργεια της είναι πραγματικά μαζί μου, πράγμα το οποίο νιώθω αρκετά συχνά.
Όλοι εκεί ψηλά έχουμε τους δικούς μας φύλακες άγγελους.
    
___________________________

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε από τις εκδόσεις Λιβάνη .
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου