Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Χιόνι σαν Σταχτη - Sara Raasch




https://www.facebook.com/MatiPublications/photos/a.162273437241177.35736.162023290599525/750946768373838/?type=3

Αποτελεί το πρώτο βιβλίο της νεάς σειράς φανταστικής λογοτεχνίας από την συγγραφέα Sara Raasch.

Οι εκδόσεις ΜΑΤΙ μέσα από το προφιλ τους στο facebook μας ενημερωσαν πριν από λίγες ημέρες ότι μέσα στον Απρίλιο σκοπεύει να εκδοθεί το δεύτερο βιβλίο και ότι θα προσπαθήσουν να εκδόσουν σε σύντομο διάστημα και το τρίτο μιας και εχουν ήδη εκδοθεί αρκετό διάστημα στο εξωτερικό.

Αναμένουμε με πολύ ανυπομονησία την έκδοση τους, αλλά μέχρι τότε όσοι δεν έχετε διαβάσει το πρώτο μη χάνετε χρόνο καθόλου!




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Περίληψη

ΕΝΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.
ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ.
ΜΙΑ ΕΠΙΔΟΞΗ ΗΡΩΙΔΑ.

Πριν από δεκαέξι χρόνια το Βασίλειο του Χειμώνα κατακτήθηκε και οι πολίτες του υποδουλώθηκαν, μένοντας χωρίς μαγεία ή μονάρχη. 

Τώρα, η μόνη ελπίδα των Χειμερινών για ελευθερία είναι οι οχτώ επιζώντες που κατάφεραν να δραπετεύσουν και που περιμένουν από τότε την ευκαιρία να πάρουν πίσω τη μαγεία του Χειμώνα και να αποκαταστήσουν το βασίλειο. 

Έχοντας μείνει ορφανή ως βρέφος κατά τη διάρκεια της ήττας του Χειμώνα, η Μίρα έχει ζήσει όλη της τη ζωή ως πρόσφυγας, μεγαλωμένη από τον στρατηγό των Χειμερινών, τον Κύριο. 

Καθώς εκπαιδεύεται για να γίνει πολεμίστρια –και όντας απελπισμένα ερωτευμένη με τον καλύτερό της φίλο και μελλοντικό βασιλιά, τον Μάθερ- θα έδινε τα πάντα για να βοηθήσει το βασίλειό της να ανέλθει ξανά στην εξουσία. 

Όταν λοιπόν κάποιοι ιχνηλάτες ανακαλύπτουν το μέρος όπου βρίσκεται το αρχαίο μενταγιόν που μπορεί να αποκαταστήσει τη μαγεία του Χειμώνα, η Μίρα αποφασίζει να πάει να το βρει η ίδια.
Καταλήγει να σκαρφαλώνει σε πύργους, να παλεύει με στρατιώτες του εχθρού και να υπηρετεί το βασίλειό της όπως ακριβώς ονειρευόταν πάντα ότι θα έκανε.
Αλλά η αποστολή δεν πάει όπως είχε σχεδιάσει, και σύντομα η Μίρα βυθίζεται σε ένα κόσμο μοχθηρής μαγείας και επικίνδυνης πολιτικής και τελικά συνειδητοποιεί ότι η μοίρα της δεν είναι, και ποτέ δεν ήταν, δική της.


To βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΑΤΙ.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου