Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Διαγωνισμός για το «Μυθιστόρημα με κλειδί», του συγγραφέα Χρήστου Μαρκογιαννάκη.


Το Bookaholic Thoughts Fever σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μίνωας, κληρώνουμε, ένα αντίτυπο του βιβλίου «Μυθιστόρημα με κλειδί» του συγγραφέα Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Για να να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, και να το διεκδικήσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. 


ΕΓΓΡΑΦΗ στο blog μας, αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι( εκεί που γράφει παρακολούθηση) και σχόλιο με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ σας ΑΚΡΙΒΩΣ κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού.


Like, Post και Share την ανάρτηση του διαγωνισμού στην ομάδα μας       


Like στην σελίδα μας στο Facebook.


Like στη σελίδα Εκδόσεις Μίνωας.


Ο διαγωνισμός αρχίζει από σήμερα 12/06 και λήγει στις 30/06




ΠΕΡΙΛΗΨΗ



Η Νήσος, ένα ειδυλλιακό ψαρονήσι, έχει γίνει καλοκαιρινός προορισμός του διεθνούς τζετ σετ. Ο αστυνόμος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής Χριστόφορος Μάρκου περνάει εκεί την άδειά του, όταν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι η Λούσι Ντέιβις, μια νεαρή Αγγλίδα δημοσιογράφος, βρίσκεται δολοφονημένη στην αποθήκη της οικοδέσποινας.


Με το νησί αποκλεισμένο από τον άνεμο, ο Μάρκου ψάχνει το κίνητρο και τον δράστη στα μυστικά, τα ψέματα και τα κουτσομπολιά του «κλειστού κύκλου της Νήσου» και σε ένα μυθιστόρημα με κλειδί που έγραφε το θύμα.


Η επιφανειακή ηρεμία του νησιού διαταράσσεται ενώ ένα ακόμη ανεξιχνίαστο έγκλημα από το παρελθόν θα περιπλέξει την υπόθεση.


Καθώς η λίστα των νεκρών μεγαλώνει, θα κατορθώσει ο Μάρκου να βρει τον δολοφόνο προτού αυτός καταφέρει να ξεφύγει με το επόμενο πλοίο της γραμμής;



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ



Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης γεννήθηκε το 1980 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και μεγάλωσε. Με σπουδές στη Νομική και την Εγκληματολογία στην Αθήνα και το Παρίσι, και έχοντας εργαστεί ως δικηγόρος, τα τελευταία χρόνια ζει στη γαλλική πρωτεύουσα.


Είναι συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας και δοκιμιακών βιβλίων για την αισθητική του εγκλήματος, εμπνευστής της έννοιας criminart και μέλος της Crime Writers’ Association.


Το Μυθιστόρημα με κλειδί είναι το τρίτο του αστυνομικό μυθιστόρημα το οποίο εκδίδεται στα ελληνικά, ενώ θα ακολουθήσει και η έκδοσή του στα γαλλικά.



© Bookaholic Thoughts Fever 12/06/21

Share:

16 σχόλια:

  1. Κυριακή Σέργη ! Σας ευχαριστούμε πολύ ! fb name : Nikos Kiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασιλική Ζάγκα Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανεμορφο δωρο!θα χαρούμε πολύ πολύ πολύ να το διαβάσουμε!!!!!πολύ ενδιαφέρον!μας κίνησε την περιέργεια!θα ξετρελαθουμε από την χαρά μας!!!!!
    Ευχαριστούμε για το ιδιαίτερο κ ξεχωριστο δώρο!
    Συγχαρητήρια για την τόσο ευγενική προσφορά!
    Ευαγγελία Θεμελή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,Σας ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σούλα Πασχαλίδου. Ευχαριστούμε πολύ ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή