Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ο Εραστής των νυχτερίδων», του συγγραφέα Σάββα Καλιοντζή.



Ο συγγραφέας Σάββας Καλιοντζής, προσφέρει, στο Bookaholic Thoughts Fever, ένα δωρεάν αντίτυπο του τελευταίου του βιβλίου «Ο εραστής των νυχτερίδων», το οποίο κυκλοφορεί από τις  Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.

Για να να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, και να το διεκδικήσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. 

📍Like, Post και Share την ανάρτηση του διαγωνισμού στην ομάδα μας. 

📍Ακολουθήστε το blog μας και αφήστε ένα σχόλιο κάτω από την παρούσα ανάρτηση. 

📍Like στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο διαγωνισμός αρχίζει από σήμερα 20/03 και λήγει στις 30/3. 

Καλή επιτυχία σε όλους. :) 






«Ο Εραστής των νυχτερίδων» είναι ένα βιβλίο περιπέτειας και δράσης  που  κατατάσσεται στο είδος του αστυνομικού θρίλερ, αλλά δεν λείπει και το υπερφυσικό στοιχείο, το οποίο δένεται άρρηκτα στην πλοκή. Αποτελείται από 102.230 λέξεις και απευθύνεται στο κοινό που αναζητεί την περιπέτεια, το μυστήριο, τον φόβο και επιθυμεί την άνοδο της αδρεναλίνης του σε ψηλά επίπεδα.


Περίληψη

Η νεαρή αισθητικός Μαίρη Μάγερ βρίσκεται νεκρή στο διαμέρισμά της. Η πόρτα είναι κλειδωμένη από τη μέσα πλευρά και το κλειδί βρίσκεται στην κλειδαριά, γεγονός που στην αρχή ωθεί τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ο ιατροδικαστής όμως ανακαλύπτει ίχνη από δεσμά στα χέρια της που υποδηλώνουν ξεκάθαρα ότι όσο ζούσε ήταν δεμένη και τα οποία αφαιρέθηκαν μετά θάνατον. Αποφαίνονται τελικά πως κάποιος την στραγγάλισε, αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν τον τρόπο με τον οποίο ο δολοφόνος έφυγε από το διαμέρισμα.   

Η Σύνθια Μάγερ, η αδελφή της Μαίρης, μόλις μαθαίνει για το φονικό έρχεται στην Αθήνα από την Κρήτη. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, στο στόχαστρό της μπαίνει ο πρώην φίλος του θύματος ο Τίμος, με τον οποίον χώρισαν επεισοδιακά και στη συνέχεια ο διακοσμητής του διαμερίσματος που βαρύνεται από παλαιότερα ποινικά αδικήματα. Αλλά τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να κατηγορηθούν και τίθενται μόνο υπό παρακολούθηση. Υπάρχει όμως και κάποιος που γνωρίζει την αλήθεια και δρα μυστικά, κρυμμένος πολύ καλά πίσω από τη μάσκα του τίμιου ανθρώπου. Ένας άνδρας γεμάτος από εμμονές και προκαταλήψεις, αποφασισμένος να αλλάξει τη ζωή του με κάθε τρόπο, με κάθε κόστος. Παρασυρμένος από προσωπικά  βιώματα που τον σημάδεψαν, αρπάζει νυχτερίδες, τις αποκεφαλίζει, τις τεμαχίζει και αποσπά το τυχερό κοκαλάκι από τις φτερούγες. Έπειτα, με μαγικές τελετουργίες, το μετατρέπει σε φυλαχτό, πιστεύοντας πως θα του προσδώσει γοητεία, όπως λέει ο λαϊκός θρύλος. Ζει μόνος, στην αγροικία της θείας του, η οποία έχει πεθάνει, αλλά εκείνος  τη βλέπει να κυκλοφορεί στο σπίτι και η διανοητική του κατάσταση χειροτερεύει. Το φάντασμα της πεθαμένης συνεχίζει να τον υποτιμά, να τον βασανίζει, όπως έκανε πάντοτε όταν ζούσε. Περνάει βράδια μοναχικά, πνίγεται στο ποτό, προσπαθεί να αντέξει τη μοίρα του, να πολεμήσει ενάντια στη γυναίκα που κάποτε τον υιοθέτησε, με το μυαλό πάντα στην μεταμόρφωση που τον περιμένει, χάρη στη βοήθεια του φυλαχτού.

Λίγες μέρες αργότερα, η αστυνομία ανακαλύπτει άλλη μία νέα γυναίκα νεκρή. Οι δύο δολοφονίες έχουν πολλά κοινά σημεία- ένα από αυτά η κλειδωμένη πόρτα του διαμερίσματος- και η υποψία  ότι ο δολοφόνος είναι ένας γίνεται πλέον  βεβαιότητα. Αρχίζουν να ψάχνουν για περισσότερα κοινά σημεία μεταξύ των γυναικών ώστε να εντοπίσουν τον ένοχο. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν η Σύνθια Μάγερ χάνεται ξαφνικά από το διαμέρισμά της και μοιραία η πίεση στην αστυνομία κορυφώνεται. Καταλαβαίνουν ότι την απήγαγε ο δολοφόνος και ξεκινούν ανθρωποκυνηγητό για να προλάβουν έναν τρίτο φόνο.  Ανακαλύπτουν το καίριο, κοινό σημείο που τους οδηγεί  στα ίχνη του και μετά τον βίαιο θάνατο δύο αστυνομικών έρχονται αντιμέτωποι με τον εραστή των νυχτερίδων.

Δύο παράλληλες ιστορίες σ’ ένα αστυνομικό θρίλερ με αποχρώσεις υπερφυσικού τρόμου, που καταλήγουν τελικά σε μία και σε έναν παμπόνηρο ένοχο.   







Bookaholic Thoughts Fever 20/03/21
Share:

47 σχόλια:

  1. Σωτήρης Ζιάκας
    Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστουμε πολυ για το υπεροχο δωρο που μας προσφερετε,μακαρι να ειμαι τυχερη!!❤🌿🌹🌿❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε για το δώρο σας, είναι εξαιρετικό! Εύχομαι να σταθώ τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε!!#Διαβάζουμε #αστυνομικηλογοτεχνια FbAndreas ftelkas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχο δώρο ❤️ Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενδιαφέρον βιβλίο
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενδιαφέρον βιβλίο
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δέσποινα Λευκα,, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννα Χριστάκη
    Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατερίνα Κωστάκη,θα ήθελα πολύ να το διαβάσω,σας ευχαριστούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευάγγελος Μανασακης
    Σάς ευχαριστούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας ευχαριστούμε πολύ
    Εξαιρετικό δώρο 🌼🏵️🌹🏵️💮🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστούμε! Γιώτα Κουτσογεωργοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματικά είναι υπέροχο βιβλίο.
    Σάς ευχαριστούμε θερμά.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευάγγελος Μανασακης
    Πραγματικά είναι υπέροχο βιβλίο.
    Σάς ευχαριστούμε θερμά.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή