Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Νέα εποχή για το Bookaholic Thoughts Fever| Expert Talks|

Αγαπημένοι μου φίλοι, το Bookaholic Thoughts Fever, εξελίσεται και διευρύνει τους ορίζοντες του εστιάζοντας στον άνθρωπο, στην εσωτερική διερεύνηση στοιχείων που όλοι διαθέτουμε έτσι ώστε να καταφέρουμε να βρούμε την αληθινή ευτυχία! Η λογοτεχνική ανάγνωση, ουσιαστικά, είναι το καταφύγιο μας σε στιγμές που θέλουμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τα προβλήματα μας, να χαλαρώσουμε, να διώξουμε την μοναξιά και να ταξιδέψουμε νοερά σε κόσμους όμορφους, μέσα από τον μαγικό κόσμο των βιβλίων. 

Ο πρόλογος αυτός αφορά, μια υπέροχη συνεργασία που ξεκινά,  τα #ExpertTalks, με μια γυναίκα που προσωπικά την θαυμάζω πολυ. Η Μαρία Τσαγκαρίδου, Life And Businnes Coach και Coach of Confidence. Είναι ένα εγχείρημα για το οποίο είμαστε πολύ ενθουσιασμένες και πιστεύουμε ότι θα αγαπήσετε κι εσείς πολύ.


Η Μαρία, είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος, μια εξαίρετη #LifeCoach που μέσα από τις  συζητήσεις μαζί της, αποκομίζεις πάρα πολλά πράγματα, αρχίζεις να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να ΑΛΛΑΖΕΙΣ! Να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, να θέτεις όρια στις σχέσεις σου με τους άλλους, να απομακρύνεις την τοξικότητα που μπορεί να σε περιβάλλει και ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ να κάνεις πράγματα για σένα, με σεβασμό, αξιοπρέπεια και αγάπη. 

Προσωπικά, οφείλω να ευχαριστήσω την Μαρία, γιατί νιώθω κάθε μέρα πως μαζί της αλλάζω σε πολλά πράγματα. Βρίσκω τον εαυτό μου και κατανοώ πράγματα που στο παρελθόν δεν ήθελα να δεχτώ την πραγματική τους διάσταση. 

Γι'αυτό λοιπόν, μέσα από την δικιά μου εμπειρία, σας προ(σ)καλώ να την γνωρίσετε κάνοντας εγγραφή στη σελίδα της στο Facebookακολουθώντας την στο Instagram και να παρακολουθήσετε το  #WorkOut, που εγκαινιάζει την συνεργασία μας, με την καταπλ!κτική Maria Tsangaridou - Confidence Coach, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ομάδα μας Bookaholic Thoughts Fever 👍✅

Το θέμα του #workout, θα είναι η ΑΥΤΟΠΕΠΟΊΘΗΣΗ, η οποία είναι το πολύτιμο συστατικό της ευτυχίας μας, που ουσιαστικά βρίσκεται μέσα μας και όχι στους άλλους που ίσως να αναζητούμε. Το ξέρουμε αλλά δεν μπορούμε να το υιοθετήσουμε στην καθημερινότητα μας. Εμπόδια, προβλήματα, κούραση όλα αυτά μας αποσυντονίζουν από το στόχο μας. Κι εδώ ΑΚΡΙΒΩΣ... έρχεται η εκπαίδευση, το έργο δηλαδή της Μαρίας, που τα λόγια της και οι ασκήσεις, δρουν σαν καταλύτης μέσα στην ψυχή μας και μας δείχνουν τον τρόπο να νιώσουμε γαλήνη, αγάπη και να διεκδικήσουμε τα όνειρα μας! 

|Μαρία Τσαγκαρίδου|
** Ανοιχτό Workshop Αυτοπεποίθησης **

Στις 10/12/2021 θα είμαι ζωντανά στην ομάδα Bookaholic Thoughts Fever [ελάτε να μας βρείτε!!] για να μιλήσουμε για την Αυτοπεποίθηση.

Μια διαδραστική ζωντανή συζήτηση που σας αφορά.

- Τί είναι αυτοπεποίθηση
- Γιατί σου συμφέρει να την καλλιεργήσεις.
- Πως μπορείς να ξεκινήσεις να το κάνεις, σήμερα.

Κάνε την εγγραφή σου εδώ↙️ - https://mailchi.mp/c01967e2aef2/christmas-launching
                       

_____________________________________________

Σας περιμένουμε! 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ! Προσθέστε το στο ημερολόγιο σας! 🗓️🌸 Η αρχή της νέας σας ζωής ξεκινά και θα την θέσετε ΕΣΕΙΣ ✅👍



©Κωνσταντίνα Βαβάση για το Bookaholic Thoughts Fever 6/12/21

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου